BMU-da “İnsan Resurslarının planlanması” mövzusunda seminar keçirilib

Bakı Mühəndislik Universitetinin müəllimi Xatirə Yusifovanın təşəbbüsu və universitetin Müəssisələrlə əlaqələr və karyera deprtamentinin təşkilatçılığı ilə BMU-nun Dünya İqtisadiyatı 3-cü kurs tələbələrinə   ustad dərsi (master klass) keçirilib. Veysəloğlu  MMC-nin İnsan Resursları Karyera və Təlim üzrə mütəxəsisi, BMU-nun  məzunu Tünzalə Xosrovova tərəfindən  keçirilən “master-klass”da tələbələrə “İnsan Resurslarının planlanması”  mövzusunda ətraflı məlumat verilib.

Sonda tələbələr olduqca maraqlı olan “master-klass”ın təşkili üçün Veysəloğlu MMC –nin rəhbərliyinə və kollektivinə təşəkkürlərini bildiriblər.

Digər xəbərlər

Çox xoşbəxtəm ki, məhz BMU-nu seçdim
Ətraflı   25-Jun-2019
BMU-da İran İslam Respublikasının Şerif Universitetinin nümayəndələri ilə görüş ..