BMU-nun tələbələrinə təlimlər keçirilib

Bakı Mühəndislik Universiteti ilə SİNAM şirkətinin əməkdaşlığı çərçivəsində İqtisadiyyat fakültəsinin tələbələrinə Bulud texnologiyası əsasında “ERP sistemi FARABİ” (Büdcə təşkilatları üçün  Maliyyə və Mühasibatlıq Hesabatları) layihəsi çərçivəsində “Müəssisə Resurslarının İdarə edilməsi sisteminin (ERP) yaradılması və tətbiqi” mövzusunda 2018-2019-cu tədris ilində təlimlər keçirilib. Təlimlərdə uğurlu nəticə göstərən tələbələrə Sinam şirkətininnümayəndəsi Elşən Şərifovtərəfindən sertifikatlar və hədiyyələr təqdim olunub. Qeyd edək ki, Sinam şirkəti Pilot lahiyə olaraq ilk Bakı Mühəndislik Universitetini seçib və bu lahiyə növbəti illərdə də davam etdiriləcək.

Digər xəbərlər

BMU-nun akademik heyəti ölkəmizdə və xaricdə keçirilən konfranslarda aktiv iştir..
Ətraflı   17-Sep-2019
BMU-da “Təşəbbüskarlıq” seminarı keçirilib