"Gənc Tədqiqatçıların III Beynəlxalq Elmi Konfransı"

29-30 Aprel 2019 tarixlərində keçiriləcək “Gənc Tədqiqatçıların III Beynəlxalq Elmi Konfransı”nın məqsədi dünyanın müxtəlif universitet, akademiya və elmi-tədqiqat institutlarında fəaliyyət göstərən gənc tədqiqatçıları bir araya gətirmək, bu sahədə əldə olunan elmi nailiyyətləri və təcrübələri digərləri ilə paylaşmaq, qarşılaşdıqları problemləri təhlil etmək, ortaq problemlərin müzakirə olunması, onların həll yolları üçün təkliflərin irəli sürülməsini təmin etmək və gənclərin elmə olan marağını artırmaqdır.

“Gənc Tədqiqatçıların III Beynəlxalq Elmi Konfransı”nın əsas elmi istiqamətləri aşağıdakılardır:

• Mühəndislik elmləri
  • Təbiət elmləri
  • İqtisadiyyat elmləri
  • Filologiya elmləri
  • Pedaqogika
  • Tarix və Sosiologiya

Ətraflı məlumat üçün  http://yric.az

Digər xəbərlər

Çox xoşbəxtəm ki, məhz BMU-nu seçdim
Ətraflı   25-Jun-2019
BMU-da İran İslam Respublikasının Şerif Universitetinin nümayəndələri ilə görüş ..