BMU-da “Performans dəyərləndirməsi” mövzusunda təlim keçirilib

Bakı Mühəndislik Universitetində Müəssisələrlə əlaqələr və karyera departamentinin təşkilatçılığı ilə “Performans  dəyərləndirməsi” mövzusunda  təlim keçirilib.

BMU-nun  İqtisadiyyat və İdarəetmə fakültəsinin  Maliyyə   ixtisasının 3-cü kurs tələbələrinin iştirak etdiyi təlimdə SOCAR-ın  İnsan Resursları departamentinin  mütəxəssisi Vüsal Nuriyev iş prosesində rastlaşdığı hadisələri və təcrübələrini bölüşüb.

İnteraktiv keçən görüşdə Vüsal Nuriyev  tələbələrin mövzu ilə bağlı suallarını da cavablandırıb.

Qeyd edək ki, SOCAR-ın  İnsan Resursları departamentinin  mütəxəssisi Vüsal Nuriyev BMU-nun bakalavr məzunudur.

Digər xəbərlər

Çox xoşbəxtəm ki, məhz BMU-nu seçdim
Ətraflı   25-Jun-2019
BMU-da İran İslam Respublikasının Şerif Universitetinin nümayəndələri ilə görüş ..