BMU ilə Çexiya Universitetləri arasında əməkdaşlıq əlaqələri genişlənir

Bakı Mühəndislik Universitetinin Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru dosent Manafəddin Namazov Çexiya Respublikasının Bakıdakı səfirliyinin Missiya rəhbərinin müavini Daniel Putikin qonağı olub. Görüşdə prorektor Manafəddin Namazov Çexiya Universitetləri ilə qarşıqlıqlı əməkdaşlıq, tələbə-müəllim mübadiləsi, birgə elmi konfransların keçirilməsi, elmi tədqiqatların aparılması barədə müzakirələr aparıb. Daniel Putik də öz növbəsində Çexiya Universitetləri ilə BMU arasında əlaqələrin yaradılmasına vasitəçi olacağını bildirib. Sonda isə Daniel Putik yaxın bir zamanda BMU-nun rektoru prof. Havar Məmmədovla görüşmək istədiyini bildirib. Manafəddin Namazov səmimi görüşə görə Daniel Putikə təşəkkürünü bildirib.

Digər xəbərlər

BMU-nun akademik heyəti ölkəmizdə və xaricdə keçirilən konfranslarda aktiv iştir..
Ətraflı   17-Sep-2019
BMU-da “Təşəbbüskarlıq” seminarı keçirilib