BMU ilə Çexiya Universitetləri arasında əməkdaşlıq əlaqələri genişlənir

Bakı Mühəndislik Universitetinin Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru dosent Manafəddin Namazov Çexiya Respublikasının Bakıdakı səfirliyinin Missiya rəhbərinin müavini Daniel Putikin qonağı olub. Görüşdə prorektor Manafəddin Namazov Çexiya Universitetləri ilə qarşıqlıqlı əməkdaşlıq, tələbə-müəllim mübadiləsi, birgə elmi konfransların keçirilməsi, elmi tədqiqatların aparılması barədə müzakirələr aparıb. Daniel Putik də öz növbəsində Çexiya Universitetləri ilə BMU arasında əlaqələrin yaradılmasına vasitəçi olacağını bildirib. Sonda isə Daniel Putik yaxın bir zamanda BMU-nun rektoru prof. Havar Məmmədovla görüşmək istədiyini bildirib. Manafəddin Namazov səmimi görüşə görə Daniel Putikə təşəkkürünü bildirib.

Digər xəbərlər

Çox xoşbəxtəm ki, məhz BMU-nu seçdim
Ətraflı   25-Jun-2019
BMU-da İran İslam Respublikasının Şerif Universitetinin nümayəndələri ilə görüş ..