BMU-nun rəhbərliyi Türkiyə səfiri ilə görüşüb

Bakı Mühəndislik Universitetinin rektoru, professor Havar Məmmədov və Beynəlxalq Əlaqələr üzrə prorektor,  dosent  Manafəddin  Namazov  Türkiyə  Respublikasının  Azərbaycandakı  fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Erkan Özoral ilə görüşüb. Rektor  H.Məmmədov səfirlə görüşdə iki qardaş ölkə arasında bütün sahələrdə əlaqələrin yüksək səviyyədə olduğunu  qeyd  edib.

Görüşdə Türkiyə Universitetləri arasında müəllim-tələbə mübadiləsi, ikili diplom və müəllim hazırlığı məsələləri müzakirə olunub.

Səfir Erkan Özoral Azərbaycanda fəaliyyət göstərdiyi müddətdə təhsil sahəsində universitetlər arasında əməkdaşlığı möhkəmləndirmək üçün səylərini əsirgəməyəcəyini qeyd edib və bu görüşdən məmnun olduğunu bildirib.

Digər xəbərlər

BMU-da “Art of our soul” adlı rəsm sərgisi
Ətraflı   12-Nov-2019
BMU-nun komandası 44-cü ICPC müsabiqəsinin regional mərhələsində ilk yeri tutub..
Ətraflı   12-Nov-2019
UniTalks - startapları necə təqdim etmək lazımdır?
Ətraflı   12-Nov-2019
BMU-nun tələbələri Dövlət Bayrağı Günü münasibətilə aksiya təşkil ediblər..
Ətraflı   08-Nov-2019